TIOR

Adama castiga a doua oara consecutiv titlul dezvoltatorul anului la CIJ Awards

Adama castiga a doua oara consecutiv titlul dezvoltatorul anului la CIJ AwardsAdama a câştigat pentru a două oară consecutiv titlul dezvoltatorul anului, la competiţia anuală CIJ Awards, care premiază companiile din industrie ce-şi desfăşoară activitatea în Europa Centrală şi de Est.

 

Dezvoltatorul imobiliar Adama îşi adaugă un nou trofeu la colecţia din 2014: premiul dezvoltatorul anului, la competiţia CIJ Awards. Anul acesta, Adama mai primise 2 premii şi anume Dezvoltatorul Imobiliar al Anului la SEE Real Estate Awards şi distincţia Highly Commended în cadrul European Property Awards, cu ansamblul Edenia Titan.

 

Adama este prezenţa în piaţa imobiliară locală din anul 2004. În ultimii 2 ani, devoltatorul a investit din fonduri proprii 16 milioane de euro, pentru construirea a 260 de locuinţe noi în Iaşi şi Bucureşti, astfel încât numărul unităţilor locative livrate a ajuns la 1.700. În Iaşi, complexul rezidenţial Copou Bellevue a fost finalizat în întregime, după livrarea ultimelor 50 de apartamente.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI