TIOR

Adama anunta lansarea fazei a doua a ansamblului rezidential Edenia Titan

Adama anunta lansarea fazei a doua a ansamblului rezidential Edenia TitanDezvoltatorul imobiliar Adama a anunţat lansarea fazei a doua a ansamblului rezidenţial Edenia Titan. În total sunt disponibile 126 de apartamente noi, pentru care a fost necesară o investiţie de 8,7 milioane de euro.

 

Lucrările la a doua faza a ansamblului rezidenţial Edenia Titan au început în octombrie 2012 şi au fost finalizate după programul stabilit. Toate cele 226 de apartamente din prima faza a proiectului au fost vândute.

 

Suprafeţele locuinţelor din complexul rezidenţial Edenia Titan se încadrează între 45 mp şi 148 de mp. O parte dintre acestea beneficiază de terase spaţioase şi grădini proprii.

 

Apartamentele din Edenia Titan 2 au preţuri ce pornesc de la 54.286 euro (pentru garsoniere), 62.381 euro (pentru locuinţele de 2 camere) şi 95.968 euro (pentru cele de 3 camere). Preţurile nu includ TVA.

 

Cei interesaţi de un apartament în Edenia Titan 2 pot alege din mai multe variante de finanţare, precum creditele imobiliare, creditele Prima Casă sau ratele la dezvoltator (pe o perioada de maximum 12 luni). De asemenea, se poate plăti şi cu cash.

 

În ultimul an, Adama a investit 14,1 milioane de euro în proiectele sale rezidenţiale din cartierul Titan, din Bucureşti. În această perioada au fost construite 210 apartamente noi: 84 în ansamblul rezidenţial Evocasa Optima, respectiv 126 în Edenia Titan 2.

 

Adama a construit 950 de locuinţe în cartierul Titan.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!

 

Sursa foto: edenia.ro

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI