TIOR

Adama a finalizat ultima faza a ansamblului rezidential Copou Bellevue

Adama a finalizat ultima faza a ansamblului rezidential Copou BellevueAdama a încheiat ultima fază de construcţie a ansamblului rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi. Dezvoltatorul imobiliar a anunţat că 75% dintre apartamentele recent finalizate au fost deja vândute.

 

După 6 luni de la începerea procesului de vânzare la ultima faza a ansamblului rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi, Adama a finalizat în întregime complexul iar succesul proiectului este certificat de tranzacţiile foarte bune. 75% din cele 50 de apartamente care au fost livrate în ultima etapă au fost deja vândute. Investiţia în construcţia ultimei faze au totalizat 1,7 milioane de euro.

 

În ansamblul rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi, puteţi găsi studiouri duble, apartamente de 2 şi 3 camere şi penthouse-uri, cu grădini private şi terase foarte spaţioase. Suprafeţele locuinţelor încep de la 50 de mp şi ajung până la 150 de mp.

 

Facilităţile deosebite sunt nelipsite din ansamblul rezidenţial din Iaşi. Aici locatarii se pot bucura de un Health Club profesional, cu saună şi sală de fitness, loc de joacă pentru cei mici, dar şi parcări private şi spaţii de depozitare extinse.

 

Copou Bellevue se află în cartierul Copou, din Iaşi, la mică distanţă de centrul oraşului, într-o zonă apropiată de Grădina Botanică, Parcurile Copou şi Expoziţiei, centre culturale şi muzee.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI