TIOR

A fost dat startul megaproiectului de locuinte din Craiova

A fost dat startul megaproiectului de locuinte din CraiovaA fost dat startul marelui proiect de locuinţe din Craiova, anunţat încă de anul trecut de primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. În decursul a 22 de luni, în ansamblul rezidenţial construit de o companie chineză în Craiova, vor fi construite 1.800 de locuinţe, în 23 de blocuri.

 

Premierul României şi ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti au oficializat începerea lucrărilor la megaproiectul imobiliar din Craiova. Complexul dezvoltat în parteneriat chinezo-românesc va livra pe piaţa rezidenţială locală 1.800 de locuinţe (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi penthouse-uri), la preţuri de doar 400 euro/mp. În proiect sunt incluse şi mai multe facilităţi pentru locatari, precum grădiniţă, piscină şi spaţii comerciale.

 

Investiţia necesară pentru dezvoltarea ansamblului rezidenţial din Craiova este de 40 de milioane de euro, iar termenul de finalizare este de 22 de luni de la dată începerii lucrărilor.

 

Sursa: arenaconstruct.ro

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI