TIOR

A fost dat startul la faza a treia a ansamblului Vivenda

A fost dat startul la faza a treia a ansamblului VivendaDezvoltatorul imobiliar Hercesa a dat startul lucrărilor la faza a treia a ansamblului rezidenţial Vivenda Residencias, din zona Piața Muncii, București. În total, această etapă va cuprinde 132 de apartamente noi, în 2 blocuri.

Hercesa, un dezvoltator imobiliar spaniol implicat pe piaţă rezidenţială din România, a început construcţia primului bloc de apartamente din faza a treia a ansamblului rezidenţial Vivenda, din Bucureşti. Acest imobil va avea 66 de apartamente, care vor fi livrate în aprilie 2017. Cel de-al doilea bloc care va fi construit în această etapă va cuprinde tot 66 de apartamente, însă lucrările vor începe efectiv în a doua jumătate a anului.

Conform informaţiilor de la Hercesa, o treime din locuinţele din primul bloc au fost deja vândute, din stadiul de proiect. Până la primăvară, oficialii dezvoltatorului se aşteaptă ca jumătate din cele 66 de apartamente să fie contractate.

Un apartament de 2 camere în ansamblul rezidenţial Vivenda costă de la 57.512 euro. Locuinţele de 3 camere costă 86.213 euro, iar cele de 4 camere costă 99.948 euro. Preţurile sunt fără TVA şi include o boxă plus un loc de parcare.

Proiectul rezidenţial Vivenda este format deja din 420 de locuinţe, la care se vor adauga cele 132 din faza a treia.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI