TIOR

A construit o cladire de 57 de etaje cu apartamente si birouri in mai putin de o luna

A construit o cladire de 57 de etaje cu apartamente si birouri in mai putin de o lunaÎn China, un dezvoltator imobiliar a reuşit performanţa să construiască o clădire de 57 de etaje în mai puţin de o lună! Cu alte cuvinte, în fiecare zi, dezvoltatorul a ridicat câte 3 etaje din clădire!

 

Chinezii uimesc lumea neîncetat. Cea mai recentă ispravă aparţine unui dezvoltator imobiliar, care a construit o clădire de 57 de etaje în 19 zile. Construcţia găzduieşte 800 de apartamente şi spaţii de birouri pentru mii de persoane. Iniţial, imobilul ar fi trebuit să aibă 220 de etaje, însă planul a fost schimbat, din cauza poziţionării acesteia în vecinătatea unui aeroport.

 

Cum a fost posibil ca un proiect de asemenea dimensiuni să fie ridicat atât de repede? Clădirea din China a fost construită din cărămizi prefabricate, multe părţi fiind construite chiar la şantier şi montate la scurt timp. De asemenea, s-a folosit şi sticlă rezistentă, pentru că imobilul este bio, având în vedere gradul de poluare mare din ţară.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI