TIOR

90% din primul bloc de apartamente din Avantgarden Tractorul, deja vandut

90% din primul bloc de apartamente din Avangarden Tractorul, deja vandut90% din primul bloc de apartamente din ansamblul rezidenţial Avantgarden Tractorul, din Braşov, a fost deja vândut, anunţă oficialii dezvoltatorului, Kasper Immo Invest. Imobilul va fi finalizat în iulie 2014 şi va avea 50 de apartamente.

 

Vânzările decurg conform planului în ansamblul rezidenţial Avantgarden Tractorul, din Braşov. Deşi nu a fost încă finalizat, primul bloc de apartamente noi din proiect a fost deja vândut în proporţie de 90%. De asemenea, oficialii dezvoltatorului complexului au declarat că precontracte au fost semnate şi pentru locuinţe din blocurile 2 şi 3, care vor fi livrate în decembrie 2014, respectiv iulie 2015.

 

Complexul rezidenţial Avantgarden Tractorul se construieşte în oraşul Braşov, chiar vizavi de mall-ul Coresi, dezvoltat de către Immochan şi care va fi gata în martie 2015. Preţurile apartamentelor se vor încadra între 32.000 de euro şi 90.000 de euro. Pentru fiecare locuinţă se oferă locuri de parcare şi boxă la demisol.

 

Compania Kasper Immo Invest are în plan să construiască 500 de apartamente în ansamblul din Braşov, care vor urmă să fie livrate în termen de 4 ani. Dezvoltatorul este foarte aproape şi de o înţelegere cu Immochan, divizia imobiliară a grupului de retail Auchan, pentru realizarea unui ansamblu rezidenţial pe terenul fostei platforme Tractorul, din Braşov.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI