TIOR

7.000 de locuinte construite in 2014 in Bucuresti si imprejurimi

7.000 de locuinte construite in 2014 in Bucuresti si imprejurimiPiaţa rezidenţială din Bucureşti şi împrejurimi a avut o creşterea uriaşă anul acesta. După ce INS a anunţat că în primele 9 luni ale anului au fost livrate cu peste 64% mai multe locuinţe aici, faţă de anul trecut, o analiză a companiei imobiliare Coldwell Banker arată că până la sfârşitul lunii decembrie numărul locuinţelor finalizate în Capitală şi zonele periferice va depăşi 7.000 de unităţi!

 

Anul curent a marcat revenirea în forţă a segmentului rezidenţial în Bucureşti şi în zonele de la periferia acestuia. Conform Coldwell Banker, până la finalul lui 2014 vor fi livrate peste 7.000 de case şi apartamente în Capitală şi în vecinătatea acesteia. Aproape o treime dintre locuinţele noi au fost construite în ansambluri rezidenţiale mici, de maximum 30 de unităţi locative.

 

"2014 a fost cel mai bun an pentru piaţa rezidenţială de la declanşarea crizei economice şi poate fi considerat anul stabilizării. Preţurile şi-au continuat tendinţa de stabilizare iar dezvoltatorii au lansat o serie întreagă de proiecte, interesul faţă de piaţa rezidenţială fiind la cote ridicate", spune Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of România.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI