70 apartamente vandute in 2015 in ansamblul The Park

26-05-2016 / Blog rezidential

70 apartamente vandute in 2015 in ansamblul the ParkÎn ansamblul rezidenţial The Park, din Bucureşti (zona Tineretului) au fost vândute şi rezervate 70 de apartamente noi de-a lungul anului 2015, susţin reprezentanţii proiectului. Tranzacţiile au adus în buzunarul dezvoltatorului lituanian Hanner peste 6 milioane euro.

Complexul rezidenţial The Park, din zona semicentrală a Bucureştiului (cartierul Tineretului) a performat foarte bine în anul 2015, conform declaraţiilor reprezentanţilor acestuia. În total au fost tranzacţionate 70 de locuinţe noi, iar numărul rezervărilor a urcat cu 50% comparativ cu un an în urmă.

Ansamblul rezidenţial The Park va cuprinde 4 blocuri de apartamente. Dintre acestea, primele 2 au fost deja finalizate, al treilea este pe ultima sută de metri (se realizează finisajele, în momentul de faţă), iar lucrările la ultimul bloc au fost deja demarate. 460 de locuinţe noi vor fi disponibile în total (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi apartamente de 4 camere). În ansamblul rezidenţial The Park vor fi investiţi aproximativ 40 milioane euro, deşi la începutul proiectului suma vehiculată era de 37 milioane euro.

Complexul rezidenţial The Park se află chiar lângă Parcul Tineretului, din Bucureşti.

Eşti interesat de apartamente în zona semicentrală a Bucureştiului? Vezi oferta de apartamente din Tineretului, disponibilă pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.