TIOR

60 milioane euro vor fi investiti intr-un proiect imobiliar din Oradea

60 milioane euro vor fi investiti intr-un proiect imobiliar din Oradea60 milioane euro vor fi investiţi într-un proiect imobiliar de amploare din Oradea. Noul ansamblu va cuprinde un centru comercial, spaţii de birouri şi blocuri de apartamente.

 

Dezvoltatorii mall-ului Lotus Center, din Oradea, ridică miza şi anunţă că vor construi un mega proiect imobiliar în oraşul din Vestul ţării. Acesta va fi format dintr-un centru comercial, clădiri de birouri, dar şi blocuri de apartamente. Pentru început va fi construit mall-ul, care va beneficia de o suprafaţă închiriabilă de 25.000 mp şi 1.000 locuri de parcare. Termenul de finalizare este trimestrul al patrulea al anului viitor. După ce acest centru comercial va fi gata, dezvoltatorii vor începe lucrările la clădirile de birouri şi la blocurile de apartamente.

 

Proiectul imobiliar din Oradea se va întinde pe o suprafaţă de 147.000 mp, pe terenul fostei fabrici Înfrăţirea. “Proximitatea cu Băile Felix face că Oradea să fie o importantă destinaţie turistică. Pe lângă acest aspect, puterea de cumpărare a locuitorilor oraşului este în continuă creştere”, au declarat reprezentanţii dezvoltatorului, pentru zf.ro.

 

Openville, din Timişoara – cel mai mare ansamblu imobiliar anunţat în Vestul ţării

 

Anunţul ansamblului din Oradea vine la câteva luni după ce Iulius Group a decis să livreze un alt proiect de mare amploare în Vestul României. Openville va necesită o investiţie de 220 milioane euro şi va aduce pe piaţă bănăţeană o suprafaţă totală închiriabilă de 265.000 mp (7 clădiri de spaţii birouri, parcuri, spaţii verzi, centre comerciale, locuri de parcare etc)...

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI