TIOR

56 de apartamente noi te asteapta din ianuarie in Cartierul Verde

56 de apartamente noi te asteapta din ianuarie in Cartierul Verde56 de apartamente noi te așteaptă din ianuarie 2014 în ansamblul rezidențial Cartierul Verde, din Bragadiru. Acestea vor fi construite în al patrulea bloc din complex. Descoperă mai multe amănunte și află oferta specială pentru locuințele din Cartierul Verde!

 

Cerere mare pentru noile apartamente din ansamblul rezidențial Cartierul Verde: 10 locuințe deja rezervate!

 

Dintre cele 56 de apartamente noi din ansamblul rezidențial Cartierul Verde, care se vor finaliza în ianuarie 2014, 10 deja au fost rezervate.

 

Apartamentele dispun de finisaje și dotări de calite: ceramică (gresie si faianță) marca Piastrelle, parchet marca Proges, tapet Piastrelle, tâmplărie PVC Rehau (5 camere), centrale termice Immergas, instalații electrice pe cupru și instalații termice PPR/polipropilenă.

 

Structura de rezistență este în cadre de beton, iar zidăria la exterior și interior este din cărămidă.

 

Doar 4 apartamente rămase nevândute din blocul 3

 

Din blocul 3 de apartamente din ansamblul rezidențial Cartierul Verde, doar 4 apartamente mai sunt disponibile. Toate apartamentele sunt de 2 camere și au suprafețe cuprinse între 60 și 75 de mp.

 

În luna octombrie Cartierul Verde a pregătit o surpriză pentru cei care cumpăra unul dintre cele 4 apartamente rămase din blocul 3: locuințele se predau cu bucătăria și dormitorul mobilate.

 

Green Restaurant, o nouă facilitate pentru locatarii din Cartierul Verde

 

De curând, locatarii ansamblului rezidențial Cartierul Verde se pot bucura de o nouă facilitate: restaurantul Green Restaurant, chiar în cadrul complexului.

 

Vara această, în Cartierul Verde s-a finalizat și piscina în formă de vioară, a cărei lansare a fost mediatizată în presă.

 

Raport excelent suprafata-pret pentru apartamentele din Cartierul Verde

 

Apartamentele din Cartierul Verde au unul dintre cele mai bune rapoarte suprafață-preț din întreaga zona de sud a Bucureștiului.

 

Acestea pornesc de la 40.000 de euro pentru locuințele noi de 2 camere de la mansardă și ajung la 78.500 de euro pentru duplexuri spațioase, de 4 camere.
 

Vezi AICI mai multe oferte de apartamente noi din zona Bragadiru.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI