TIOR

5000 de apartamente noi, pregatite pentru constructie in Berceni

5000 de apartamente noi, pregatite pentru constructie in BerceniSudRezidențial.ro, alături de Diviza financiară Credit24h.ro şi Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România Urbanis anunţă un mega-proiect rezidenţial, care va găzdui peste 5.000 de apartamente noi în Berceni.

 

Printre dezvoltatorii care vor construi apartamente în mega-proiectul rezidenţial din Berceni sunt Brown Residence, Viva Residence şi Top House. Locaţia complexului rezidenţial este una atent aleasă: intersecţia străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, (zonă în care s-au făcut investiții masive în ultima perioadă - pasajul subteran auto de la Piața Sudului, care va face legătura directă dintre Bulevardul Metalurgiei, Calea Văcărești și Șoseaua Mihai Bravu, prin noul pasaj suprateran Mihai Bravu). Aici se află câteva dintre cele mai mari centre comerciale din zona Berceni, precum Carrefour, Metro, Auchan, Selgros, Hornbach şi Lidl. De asemenea, apropierea de staţia de metrou Apărătorii Patriei conferă proiectului şi mai multă atractivitate.

 

Facilităţi complete, oferite în mega-proiectul rezidenţial din Berceni

 

Locatarii ansamblului rezidenţial din Berceni vor beneficia de o mulţime de facilităţi: centre de învăţământ (grădiniţă şi şcoală), spa, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, pază 24/24, monitorizare video, iluminat nocturn şi multe altele.

 

Primele blocuri de apartamente noi din proiectul din Berceni vor fi livrate în prima parte a anului 2015. Preţurile locuinţelor vor începe de la aproximativ 800 euro/mp util (TVA inclus). Cumpărătorii vor putea achiziţiona şi locuri de parcare, pentru 1.500 euro (fără TVA). De notat este şi faptul că proiectul este finanţat cu capital integral românesc.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI