TIOR

5 zile pana la marele premiu oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro

5 zile pana la marele premiu oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.roAu mai rămas doar 5 zile până ce portalul DezvoltatorImobiliar.ro va oferi marele premiu al concursului "TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI O MAŞINĂ DE SPĂLAT ARCTIC".

 

Îţi doreşti o maşină de spălat practică, ce ocupă un spaţiu mic şi este ideală pentru locuinţele moderne? Atunci, dacă nu ai făcut-o deja, abonează-ta la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro şi ai şansa de a câştiga o maşină de spălat Arctic. Concursul se încheie la data de 1 noiembrie 2015, iar extragerea câştigătorului va avea loc pe 2 noiembrie. Regulamentul pe scurt al campaniei îl găseşti aici.

 

Un singur amănunt trebuie menţionat din nou: la extragere participă toţi abonaţii Newsletterului www.DezvoltatorImobiliar.ro. Dezabonarea atrage după sine imposibilitatea de a participa automat la viitoarele concursuri cu premii organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

 

În afara oportunităţii de a câştiga maşină de spălat ai numeroase alte beneficii dacă te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portal poţi găsi cele mai multe oferte de locuinţe noi din România (prezentate prin tururi virtuale – inovaţia adusă de către DezvoltatorImobiliar, fotografii profesionale, descrieri detaliate etc...), cele mai recente ştiri imobiliare, articole de amenajări interioare şi articole de arhitectură şi urbanism.

 

Rămâi conectat la DezvoltatorImobiliar.ro – concursurile continuă!

 

Imediat după încheierea concursului "TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI O MAŞINĂ DE SPĂLAT ARCTIC" portalul DezvoltatorImobiliar.ro va lansa un nou concurs, cu un premiu la fel de interesant. Mai multe detalii despre acesta veţi afla în scurt timp.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI