TIOR

3,8 milioane de euro, pretul celui mai scump apartament bucurestean

3,8 milioane de euro, pretul celui mai scump apartament bucurestean3,8 milioane de euro este preţul celui mai scump apartament bucureştean, conform pieţei imobiliare. Este vorba despre un penthouse cu o suprafaţă utilă de 600 de mp şi 200 de mp de terase.

 

Cel mai scump apartament din Bucureşti costă 3,8 milioane de euro şi se află în zona Primăverii, unul dintre cele mai bine cotate cartiere ale oraşului. Totuşi, preţul este uşor negociabil, aşa că cei care se încadrează în buget ar putea beneficia de o mică reducere. Penthouse-ul are o suprafaţă utilă de 600 de mp, în care între şi terasele, de 200 de mp.

 

Cu toate acestea, după cum am scris într-un articol precedent, cele mai scumpe locuinţe din Capitală sunt două vile, una de 38 de camere, din apropierea sediului BNR (7,5 milioane de euro), iar cealaltă în zona Pieţei Romane (7 milioane de euro).

 

Vilele şi palatele istorice, de patrimoniu rămân astfel cele mai costisitoare locuinţe din ţară. Apartamentul care s-a vândut cu cel mai mare preţ în acest an în Bucureşti a fost un penthouse din ansamblul rezidenţial Alia Apartments, care a costat în jur de 1 milion de euro.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI