TIOR

37 de milioane de euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din Tineretului

37 de milioane de euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din TineretuluiLituanienii de la Hanner Group investesc 37 de milioane de euro într-un ansamblu rezidenţial din Tineretului. Primul dintre cele 4 blocuri ale complexului a fost deja finalizat. Ansamblul rezidenţial se află aproape de Parcul Tineretului, din Bucureşti şi a fost numit sugestiv, The Park.

 

460 de apartamente noi se construiesc în zona Parcului Tineretului, într-un nou complex rezidenţial. Primul dintre cele 4 blocuri ale ansamblului rezidenţial din Tineretului a fost deja finalizat şi cuprinde 69 de apartamente noi, cu suprafeţe între 48 şi 108 metri pătraţi construiţi. 30% dintre locuinţele din primul imobil au fost deja cumpărate.

 

Celelalte 3 blocuri de apartamente din Tineretului vor fi livrate până în anul 2017. În fiecare an este programat să fie finalizat câte un bloc, care va avea 130 de locuinţe.

 

Despre ansamblul rezidenţial The Park, din Tineretului

 

Ansamblul rezidenţial The Park se află în zona de sud a Parcului Tineretului, aproape de Orăşelul Copiilor. Dezvoltatorul imobiliar al complexului, Hanner Group, este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania, cu proiecte de aproape un miliard de euro. Construcţiile realizate de Hanner Group au fost în ţări precum Lituania, Letonia, România, Ucraina şi Rusia.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI