TIOR

31 de ansambluri rezidentiale noi, lansate in premiera la tIMOn

31 de ansambluri rezidentiale noi, lansate in premiera la tIMOnLa Târgul imobiliar tIMOn sunt prezente 31 de ansambluri rezidenţiale noi, lansate în premieră în România. În total, sunt disponibile peste 2.000 de apartamente şi case noi, ale căror investiţii sunt de peste 100 milioane euro.

 

În perioada 22-25 octombrie 2015, în Piaţă Constituţiei, din Bucureşti, se desfăşoară Târgul imobiliar tIMOn. Cele mai ieftine locuinţe disponibile au preţuri de vânzare de 9.000 euro, iar cele mai scumpe ajung la 468.500 euro (plus TVA).

 

Noile proiecte care vor fi lansate la tIMOn marchează revenirea unor dezvoltatori pe piaţă locală, care au îngheţat planurile din cauza crizei, cum ar fi grupul israelian Dimri. Grupul vrea să dezvolte peste 1.000 de locuinţe în Ghencea, în condiţiile în care înainte de criză anunţă proiecte atât în Bucureşti, cât şi în Ploieşti. Cea mai mare parte a ofertei se adresează clasei de mijloc, fiind conformă cu puterea de cumpărare şi se situează cu până la 15% sub preţul pieţei“, au declarat reprezentanţii tIMOn.

Dezvoltatorii imobiliari şi agenţiile oferă numeroase discount-uri şi promoţii, precum dotarea completă a bucătăriilor, reduceri la amenajările interioare sau premii foarte variate.

 

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro este partener al tIMOn si va asteapta cu o surpriză – posibilitatea de a câștiga o mașină de spălat Arctic!

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI