30.000 de apartamente, pregatite de livrare in 2016!

21-04-2016 / Blog rezidential

30.000 de apartamente, pregatite de livrare in 2016!30.000 de apartamente din ansambluri rezidenţiale din România sunt pregătite de livrare anul acesta, potrivit Coldwell Banker România. Dintre acestea, aproape jumătate sunt în ansambluri rezidenţiale din Bucureşti!

Pieţele rezidenţiale din marile oraşe ale României sunt, evident, într-o creştere susţinută. Clujul, Sibiul, Constanţa şi Braşovul se alătură uşor, dar sigur Bucureştiului pe harta rezidenţială! Până la finalul anului 2016, în Cluj vor fi livrate peste 3.500 de case şi apartamente noi, la fel ca în Sibiu. De asemenea, în Constanţa sunt aşteptate peste 2.000 de locuinţe din ansambluri rezidenţiale, iar în Braşov dezvoltatorii anunţă 1.750 de apartamente!

Capitala domină în continuare segmentul de ansambluri rezidenţiale din România!

14.000 de apartamente şi case se vor adauga până la finalul anului 2016 stocului de locuinţe deja existente în Bucureşti, afirmă reprezentanţii Coldwell Banker România. Peste jumătate dintre imobile au ca public ţintă segmentul mass-market al populaţiei, ceea ce înseamnă că zonele vizate de ansambluri rezidenţiale sunt, cu precădere, cele de la periferia oraşului ori în proximitatea cartierelor importante din Bucureşti.

De asemenea, se poate remarca şi o creştere a livrărilor de apartamente din zonele centrale şi de Nord ale oraşului, cu numeroase ansambluri rezidenţiale programate pentru finalizare aici. Vorbim despre cel puţin 6.000 de locuinţe din proiecte rezidenţiale aflate în apropiere de clădirile de birouri din Nordul, Centrul sau chiar Vestul capitalei.

DezvoltatorImobiliar.ro, locul unde găseşti locuinţa dorită

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găseşti oferte de locuinţe noi din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, dar şi din proiecte rezidenţiale din întreaga ţară.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.