TIOR

3 pasi simpli sa cumperi casa direct de la dezvoltator! (VIDEO)

3 pasi simpli sa cumperi casa direct de la dezvoltator! (VIDEO)DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal din România cu oferte de case si apartamente direct de la dezvoltator, îţi pune la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi cumpăra casa mult dorită. Din doar câţiva paşi simpli, îţi poţi găsi pe DezvoltatorImobiliar.ro locuinţa care ţi se potriveşte!

Inovatorul pieţei imobiliare din România, DezvoltatorImobiliar.ro, te ajută să faci cea mai bună şi mai informată alegere atunci când eşti hotărât să-ţi cumperi o casă nouă! Iată care sunt paşii simpli pe care trebuie să-i urmezi după ce accesezi portalul DezvoltatorImobiliar.ro şi intri în paginile de ansambluri rezidenţiale, apartamente noi sau case noi:

1. Îţi cauţi locuinţa pe care ţi-o doreşti, în funcţie de zonă (judeţ, oraş, cartier), preţ, modalitate de plată, suprafaţă sau ansamblu rezidenţial. Ai posibilitatea să vizionezi tururile virtuale ale imobilelor sau complexurilor rezidenţiale, schiţele locuinţelor, fotografiile profesionale ale acestora, harta cu poziţionarea exactă a proiectelor, filmări aeriene spectaculoase cu fiecare ansamblu şi multe, multe alte facilităţi care să-ţi ofere toate informaţiile de care ai nevoie!

2. Când te-ai hotărât asupra casei sau apartamentului care îţi place, contactezi direct dezvoltatorul proiectului rezidenţial respectiv. Poţi face acest lucru ori cu ajutorul unui e-mail, ori prin intermediul unui apel telefonic, întrucât datele de contact sunt disponibile pe toate paginile ansamblurilor rezidenţiale şi ofertelor de locuinţe.

3. Stabileşti o vizionare cu reprezentantul ansamblului rezidenţial.

Ţi-am pregătit chiar şi un clip video cu derularea procesului de achiziţie a unei locuinţe, realizat de către echipa DezvoltatorImobiliar.ro, în care poţi vedea că într-adevăr este atât de simplu să-ţi găseşti casa potrivită.

Fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus filmările aeriene – motivele pentru care DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România.

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piața imobiliara din Romania prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, incepand cu anul 2016 filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă şi la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi stiri imobiliare prin interviuri si prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalități de promovare pentru proiectele rezidențiale. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obţinute te vor ajuta în alegerea casei mult dorite.  

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI