TIOR

3 noi ansambluri rezidentiale de lux din Bucuresti, in lucru

3 noi ansambluri rezidentiale de lux din Bucuresti, in lucru3 noi ansambluri rezidenţiale de lux din Bucureşti sunt în lucru. Acestea sunt finanțate de casa de investiţii Capital Partners şi vor fi livrate în următorii ani.

 

One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Herăstrău Park sunt 3 ansambluri rezidenţiale din București la care oamenii de afaceri Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu lucrează în paralel, conform capital.ro. Proiectele vor însuma aproximativ 300 de locuinţe.

 

Dintre acestea, One Herăstrău Park se află în cea mai avansată fază de construcţie. Ansamblul rezidenţial este dezvoltat chiar lângă parcul Herăstrău şi este format din 2 blocuri de câte 11 etaje, cu 106 apartamente. Potrivit dezvoltatorilor, 70% din locuinţe sunt deja contractate, cu toate că data finalizării lor este martie 2017.

 

Foarte aproape de One Herăstrău Park este amplasat proiectul One Herăstrău Plaza, pe stradă Zăgazului. Complexul a primit autorizaţia de construcţie în vara acestui an şi va fi alcătuit din 156 apartamente. În fine, cel mai mic dintre ansamblurile rezidenţiale construite de către cei 2 oameni de afaceri este One Charles de Gaulle, amplasat în Piaţa Charles de Gaulle, la staţia de metrou Aviatorilor.

 

Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu au finalizat în ultimii ani ansamblurile rezidenţiale One Floreasca Lake şi Madrigalului Residence, tot în Nordul Bucureştiului.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI