TIOR

3 din 4 apartamente din Bucuresti se vand de pe hartie!

3 din 4 apartamente din Bucuresti se vand de pe hartie!3 din 4 apartamente din Bucureşti se vând de pe hârtie! 75% din vânzările de apartamente din Bucureşti, din ansambluri rezidenţiale, au loc înainte ca proiectele să fie finalizate, conform Coldwell Banker România.

Febra rezidenţială i-a cuprins pe bucureşteni. Potrivit Coldwell Banker România, 3 din 4 apartamente din capitală se vând înainte de finalizarea lucrărilor. În aceste condiţii, la finalul anului 2016 stocul de apartamente noi din Bucureşti va ajunge la doar 8.500 unităţi, mai puţin cu 35% faţă de ianuarie 2016!

10.000 de tranzacţii de locuinţe noi în Bucureşti şi împrejurimi – statistică incredibilă a anului 2015!

Coldwell Banker România oferă o statistică incredibilă, care ne arată boom-ul pieţei rezidenţiale din capitală. Doar anul trecut românii au cumpărat peste 10.000 de locuinţe noi în Bucureşti şi în împrejurimi, un număr cu adevărat impresionant.

Anul 2016 a început cu o explozie a vânzărilor de locuinţe prin programul Prima Casă!

Primele luni ale anului 2016 au urmat acelaşi trend de anul trecut, cu livrări de imobile în toate zonele capitalei şi cu vânzări numeroase de locuinţe, în special prin programul Prima Casă. De asemenea, şi la nivelul întregii ţări a putut fi remarcată o creştere a tranzacţiilor prin programul Prima Casă.

Peste 50% din livrările de apartamente din Bucureşti în 2016 vor fi pentru românii de rând!

53,5% din locuinţele noi care urmează să fie finalizate până la finalul anului 2016 în Bucureşti se vor adresa segmentului mass market, adică pentru persoanele din categoria medie a populaţiei. Ce înseamnă acest lucru? În general apartamente medii ca suprafaţă, preţ şi cu localizări accesibile. De asemenea, locuinţele se vor încadra în programul Prima Casă.

Asta nu înseamnă că nu vor fi construite și locuințe pentru celelalte categorii de bucureșteni. Dovada este creșterea numărului de case și apartamente noi din Centrul și Nordul orașului.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI