29 de imobile noi disponibile in ansamblul Lunca Cernei

22-06-2013 / Blog rezidential

29 de imobile noi disponibile in ansamblul Lunca CerneiÎn ansamblul Lunca Cernei, din cartierul bucureștean Drumul Taberei, mai sunt disponibile 29 de imobile, garsoniere și apartamente cu 2 camere, din totalul celor 56 de locuințe construite.

 

Blocul de imobile Lunca Cernei este situat în apropiere de mallul Plaza Romania, de parcul Moghioroș, dar și în vecinătatea viitoarei stații de metrou Romancierilor. De altfel, toate aceste puncte de interes sporesc atractivitatea zonei. De asemenea, vizavi se află Școala Generală nr. 176, iar la parterul blocului este deschis un supermarket Profi.

 

În ansamblul Lunca Cernei s-au construit 56 de locuințe: 14 garsoniere și 42 de apartamente cu 2 camere, în prezent rămânând disponibile numai 29 de imobile. Blocul în care se găsesc acestea este dotat cu lift, iar casa scării este placată cu granit. Iluminatul din interior este prevăzut cu senzori de mișcare.

 

Ca modalități de plată, clienții pot opta pentru cash, sau pentru credite bancare, inclusiv Prima Casă. Apartamente și garsonierele nu se vând cu rate la dezvoltator, iar rezervările se fac pe bază de avans, în cuatum de minim 5% din valoarea locuinței.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Drumul Taberei!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.