TIOR

26.000 de apartamente noi in Bucuresti – stocul la sfarsitul anului 2014

26.000 de apartamente noi in Bucuresti – stocul la sfarsitul anului 201426.000 de apartamente noi erau construite în Bucureşti până la sfârşitul anului 2014, conform unui raport al unei companii imobiliare. Numărul de locuinţe din ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti a crescut cu aproape 20% faţă de sfârşitul anului 2013.

 

Românii care doresc să-şi cumpere o locuinţa nouă în Bucureşti sau în împrejurimi au de unde să aleagă. În piaţă sunt peste 26.000 de apartamente şi case noi. Ansamblurile rezidenţiale aflate la periferia oraşului, precum Cosmopolis sau Confort Urban Residence Rahova, s-au extins cel mai mult în ultimul an, având cele mai mari creşteri ale numărului de locuinţe livrate. De asemenea, şi în Nordul oraşului (City Point Aviaţiei), în zonele semi-centrale (Onix Residence) şi în zonele sudice (Timişoara 58 Apartments) s-au construit multe locuinţe noi.

 

Cartierele Berceni, Rahova sau localităţile din imediata vecinătate a oraşului (precum Popeşti-Leordeni) rămân cu cele mai bogate oferte de apartamente noi.

 

Pentru anul 2015, dezvoltatorii au anunţat livrări de peste 3.000 de imobile noi în Bucureşti şi în împrejurimi.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI