TIOR

252 de apartamente dintr-un ansamblu rezidential din Baneasa, aproape de lansare

252 de apartamente dintr-un ansamblu rezidential din Baneasa, aproape de lansare252 de apartamente noi sunt aproape de finalizare într-un ansamblu rezidenţial din Băneasa. Greenfield, proiectul unuia dintre cei mai vechi dezvoltatori imobiliari din România, se extinde cu alte apartamente în Băneasa.

 

Structura a 9 blocuri noi din ansamblul rezidenţial din Băneasa, Greenfield, este gata. „Instalaţiile sunt în mare parte făcute, se lucrează la finisaje şi s-a început testarea lifturilor. Aceste trei blocuri vor fi date în folosinţă pe 20 decembrie, iar celelalte şase sunt programate pentru 15 februarie. Avem în proces de autorizare alte 27 de blocuri şi vrem că în curând să începem fundaţiile la încă un pachet de nouă blocuri“, au declarat reprezentanţii dezvoltatorului, pentru zf.ro.

 

Impact are un teren de 50 de hectare în zona de Nord a Bucureştiului, unde a construit complexul Greenfield. Aici mai este loc pentru multe alte locuinţe, estimându-se că se pot construi circa 6.000 de imobile. Preţul mediu al locuinţelor este sub 800 de euro/metru pătrat, fără TVA, în condiţiile în care construrile ridicării acestora sunt la jumătate.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa, de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI