2014 aduce 50 de case noi in ansamblurile Good Residence

27-02-2014 / Blog rezidential

Anul 2014 aduce 50 de case noi în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din nordul Bucureştiului. Este vorba despre noile locuinţe Maia, care se construiesc în complexul Good Afternoon Residence.

 

2014 aduce 50 de case noi in ansamblurile Good Residence

 

Oferta de case noi din vecinătatea Bucureştiului se îmbogăţeşte anul acesta. În ansamblul rezidenţial Good Afternoon Residence, din partea de nord a oraşului (zona Corbeanca – Baloteşti) au fost anunţate 50 de case noi, ce vor fi finalizate în luna mai.

 

Conform lui Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence, clienţii au început deja să se intereseze  şi chiar să facă rezervări pentru noile locuinţe, care vor purta numele Maia: „Avem o mulţime de rezervări pentru case Maia, cu toate că locuinţele vor fi gata 100% în mai. Cu ansamblurile noastre, Good Residence, am creat un nou trend în nordul Bucureştiului, cel de a construi case de succes, la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Prin seriozitatea și profesionalismul nostru am reușit să dovedim că putem avea succes, iar oamenii au înțeles și apreciat aceste lucruri” a declarat reprezentantul oficial al complexurilor Good Residence.

 

În ansamblurile Good Residence, aflate în zona Corbeanca – Baloteşti, au fost construite peste 300 de case noi în ultimii 3 ani. Rezultatele au fost excelente, majoritatea locuinţelor fiind vândute, potrivit domnului Robert Sîrbu.

 

Preţurile caselor noi din complexurile rezidenţiale Good Residence pornesc de la 74.900 de euro (TVA inclus).

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.