TIOR

200 de case noi vor fi construite in apropiere de Snagov

200 de case noi vor fi construite in apropiere de SnagovUn om de afaceri român, Valentin Bitoiu, plănuieşte să construiască 200 de case noi în apropiere de Snagov. Conform surselor, investiţia va fi de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Omul de afaceri Valentin Bițoiu, care a reuşit în urmă cu 6 ani să vândă clădirile de birouri S-Park pentru suma de 100 de milioane de euro, va începe în 2014 să construiască un ansamblu rezidenţial de 200 de case noi, în apropiere de Snagov, la 30 de kilometri de București.

 

 

Integrate caselor va şi o fermă ecologică, iar locuinţele vor fi dotate cu POS electronic, cu ajutorul căruia proprietarii vor avea posibilitatea să comande produse de la această. În apropiere, omul de afaceri Valentin Bitoiu a construit şi un han de 35 de camere. Investiţiile în han şi în fermă ecologică s-au ridicat la 15 milioane de euro.

 

În prima faza de dezvoltare a noului ansamblu rezidenţial vor fi realizate 11 case noi, ale căror preţuri medii vor fi de 100.000 de euro.

 

Conform spuselor lui Valentin Bitoiu, clienţii s-au arătat deja interesaţi de noile locuinţe. Termenul pentru finalizarea celor 200 de case este 2019.

 

Averea omului de afaceri Valentin Bițoiu este estimată la 21-22 de milioane de euro.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI