TIOR

1.600 de apartamente noi vor fi construite in Sibiu

1.600 de apartamente noi vor fi construite in SibiuUn dezvoltator cu capital german, Maurer Imobiliare, va începe în acesta lună construcția la 1.600 de apartamente noi. Acestea vor face parte dintr-un complex rezidențial în Sibiu. Din vânzarea lor se estimează încasări de peste 65 de milioane de euro.

 

Ansamblul rezidențial Avantgarden Sibiu va fi construit de către dezvoltatorul Maurer Imobiliare. Acesta va fi amplasat în zona parcului de retail Sibiu Shopping Center. Proiectul complexului presupune realizarea a numai puțin de 1.600 de apartamente noi. În prima fază, sunt alocați 10 hectare pentru acest ansamblu. Dezvoltatorul Maurer Imobiliare mai are două proiecte în România, realizate sau în curs de realizare. Unul este în Cluj (ce cuprinde 29 de apartamente noi) și unul în Brașov (ce presupune realizarea a peste 1.800 de locuințe).

 

Câte apartamente noi se vor construi

 

Potrivit dezvoltatorului, fiecare bloc din complexul rezidențial Avantgarden Sibiu va cuprinde în jur de 80-90 de locuințe. Vânzarea tuturor apartamentelor noi va aduce un profit de peste 65 de milioane de euro, conform estimărilor realizate.

 

Pentru garsoniere noi în acest complex rezidențial, clienții vor trebui să scoată din buzunare 28.000 de euro. Prețurile pentru apartamente noi de 2 camere încep de la 37.000 de euro, iar pentru cele de 3 camere de la 49.000 de euro (în funcție de suprafețe).

 

Ca modalități de plată, în ansamblul rezidențial Avantgarden vor putea fi achiziționate apartamente noi și prin programul Prima Casă. De asemenea, locuințele vor putea fi cumpărate și prin plata cash, sau prin orice alt credit bancar.

 

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare mai are două proiecte în România, realizate sau în curs de realizare. Unul este în Cluj (ce cuprinde 29 de apartamente noi) și unul în Brașov (ce presupune realizarea a peste 1.800 de locuințe).

 

Sursa: economica.net

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI