TIOR

1,5 milioane euro pe an aduc chiriile din UpGround

1,5 milioane euro pe an aduc chiriile din UpGround1,5 milioane euro au adus în anul 2015 conturile fondului de investiţii Globalworth închirierea a 200 de apartamente din ansamblul rezidenţial UpGround, situat în zona de Nord a Bucureştiului, pe Strada Fabrica de Glucoză.

Celor 1,8 milioane euro, proveniţi din vânzările a 14 apartamente din complexul rezidenţial UpGround în a doua jumătate a anului 2015 li se alătură alţi 1,5 milioane euro, din închirierea a 200 de locuinţe în acelaşi proiect rezidenţial. Fondul de investiţii Globalworth, deţinut de omul de afaceri Ioannis Papalekas, deţinea la 31 decembrie 2015 peste 435 de locuinţe în UpGround, din cele 571 de imobile.

Complexul UpGround, din zona Barbu Văcărescu, cuprinde 2 clădiri de apartamente (cu regim de înălţime 3S+P+16), cu 4 scări fiecare şi oferă diverse tipuri de apartamente cu 2, 3, sau 4 camere, precum şi apartamente tip duplex şi penthouse. Există un număr maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scară fiind dotată cu câte 2 lifturi rapide Schindler şi 2 scări de urgenţă.

Cumulat, cele 2 clădiri de locuinţe însumează 571 de apartamente noi, ultra-moderne și peste 1.000 de locuri de parcare în cele 3 subsoluri special amenajate. Prețul pentru apartamentele de 2 camere din ansamblu pornește de la 103.000 euro (TVA inclus), iar pentru apartamentele de 3 camere pornește de la 135.000 euro (TVA inclus).

Situat în apropiere de Lacul Tei, ansamblul rezidențial din zona Barbu Văcărescu, UpGround, oferă tot ceea ce-și poate dori cel mai exigent client. WorldClass Underground, unul dintre cele mai mari cluburi de fitness & spa din București, restaurantele Q`s Inn sau Cervo, ori cofetăria Sweet Lounge sunt sugestii ideale pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. De asemenea, există și alte facilități care-i așteaptă pe locatari, precum clinica medicală Medicover, grădinița Junior School, spații de birouri, bănci și supermarket-ul Mega Image. În plus, locatarii au în apropiere mall-ul Promenada.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI