TIOR

140 de milioane de lire sterline, costul celui mai scump apartament din Londra

140 de milioane de lire sterline, costul celui mai scump apartament din LondraComplexul rezidenţial de lux din Londra, One Hyde Park, a bătut încă o dată recordul la cel mai scump apartament vândut în Capitala Marii Britanii. Un european, a cărui identitate rămâne necunoscută, a cumpărat aici un penthouse în valoare de 140 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 237 de milioane de dolari, anunţă agenţia Reuters!

 

Dezvoltatorul imobiliar al complexului rezidenţial One Hyde Park a anunţat că un penthouse (culmea, nefinisat în întregime) a fost cumpărat în proiectul londonez pentru fabuloasă suma de 140 de milioane de lire sterline! Apartamentul are o suprafaţă construită impresionantă: 1.500 de metri pătraţi. Ceea ce este şi mai interesant este că, după ce proprietarul va termina de finisat locuinţa, valoarea acesteia ar putea urcă la 160 de milioane de lire sterline, adică aproape 300 de milioane de dolari.

 

Complexul rezidenţial One Hyde Park a fost construit în anul 2011, perioadă în care metrul pătrat costă aici peste 11.000 de dolari. Proiectul este situat într-una dintre cele mai bune zone ale Londrei, în apropiere de centrul oraşului.

 

Printre proprietarii de apartamente de lux din One Hyde Park este şi miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov, care deţine o proprietate de 216 milioane de dolari.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI