TIOR

1.200 de apartamente noi se construiesc in Brasov!

1.200 de apartamente noi se construiesc in Brasov!Anul 2014 aduce apartamente noi şi în Braşov. Peste 1.200 de locuinţe se vor construi în faza a doua a ansamblului rezidenţial Avangarden 3, conform informaţiilor dezvoltatorului proiectului, Maurer Imobiliare.

 

Complexul rezidenţial Avangarden 3, din nordul Braşovului, este deja cel mai mare proiect rezidenţial din oraş. Aici au fost ridicate 14 blocuri, în care s-au construit mai bine de 1.260 de apartamente noi. Pentru restul anului 2014, dezvoltatorul Maurer Imobiliare doreşte să finalizeze şi restul de 370 de locuinţe noi, care vor completa în întregime prima faza a construcţiei. De asemenea, compania omului de afaceri Simon Maurer, a anunţat că planurile sunt mai ambiţioase de atât. Extinderea complexului rezidenţial va continua anul acesta, cu a doua etapă, ce presupune un număr de peste 1.200 de apartamente noi!

 

Cât a vândut Maurer Imobiliare anul trecut în Braşov?

 

De-a lungul anului 2013, Maurer Imobiliare a vândut 365 de apartamente noi în ansamblul rezidenţial din Braşov, Avangarden 3. Pentru 2014, ambiţiile sunt şi mai mari, compania anunţând că intenţionează să-şi crească vânzările cu 10%. În ultimii 6 ani, Maurer Imobiliare a vândut peste 1.500 de apartamente noi, în proiectele sale rezidenţiale, din oraşe precum Cluj-Napoca şi Braşov.

 

Proiectele rezidenţiale Avangarden 1 şi Avangarden 2 cuprind 565 de apartamente noi, construite între anii 2008-2009.

 

În ansamblul rezidenţial Avangarden 3, preţul mediu al apartamentelor este de 40.000 de euro. Cei mai mulţi cumpărători au fost localnicii (40% din numărul total), însă cereri au venit şi din partea bucureştenilor, ploieştenilor sau gălăţenilor.

 

Oferta de prețuri pentru apartamentele din Brașov o găsești AICI.

 

Ansamblurile rezidențiale din Brașov, le găsești AICI.

 

Sursa foto: comunicate.mediafaz.biz

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI