TIOR

12 milioane euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din Arad

12 milioane euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din AradDezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties construieşte un ansamblu rezidenţial în Arad în care investeşte 12 milioane euro, notează arenaconstruct.ro. Ansamblul rezidenţial va avea 107 apartamente noi, dispuse în 3 blocuri cu regim de înălţime S + P + 4 + 2.

 

Arad Plaza este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale dezvoltate în Arad. Proiectul se construieşte de circa o luna în apropiere de centrul oraşului. Ansamblul va dispune şi de 142 de locuri de parcare, plus 66 de boxe. Investiţia va fi realizată din surse proprii ale companiei Wallberg Properties, plus o finanţare de 4 milioane euro, de la Garanti Bank.

 

Din cei 19.216 mp construiţi în complexul Arad Plaza, 1.200 mp vor avea ca destinaţie segmentul office pe sistemul SoHo (small office / home office) pentru cei cu profesii liberale, mai scrie arenaconstruct.ro.

 

Wallberg Properties nu este la primul proiect rezidenţial din România. Dezvoltatorul a mai livrat ansambluri rezidenţiale în Cluj, Braşov şi Arad. În total, compania a construit peste 100.000 mp de astfel de proiecte, în urmă unor investiţii de 40 milioane euro.

 

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI