TIOR

100 de apartamente vandute in ansamblul The Park

100 de apartamente vandute in ansamblul The ParkÎn anul 2015 au fost vândute 100 de apartamente în ansamblul rezidenţial The Park, din zona Tineretului. Valoarea locuinţelor vândute a depăşit 10 milioane euro.

Conform economica.net, valoarea medie a unei tranzacţii în ansamblul rezidenţial The Park a fost de 85.000 euro, iar cele mai multe vânzări au fost anul trecut pentru apartamentele de 3 şi 4 camere. De asemenea, cea mai scumpă locuinţă vândută în ansamblul rezidenţial din Tineretului a fost un apartament de 155.000 euro (la polul opus, cea mai ieftină locuinţă a costat 59.000 euro).

Ansamblul rezidenţial The Park va cuprinde 4 blocuri de apartamente, situate în apropiere de centrul Bucureştiului, în zona Tineretului. Primul imobil a fost finalizat şi vândut în întregime anul trecut, iar cel de-al doilea este aproape de livrare. Celelalte 2 blocuri ar putea să fie finalizate până la sfârşitul anului viitor.

În luna octombrie 2015 au început lucrările la cel de-al treilea bloc de apartamente din ansamblul rezidenţial The Park, din cartierul bucureştean Tineretului.

În acest imobil cu numărul 3 vor fi construite 130 de locuinţe (garsoniere,apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi apartamente de 4 camere).

Hanner Group dezvoltă în paralel al doilea bloc al proiectului rezidenţial, care are în componență tot 130 de apartamente.

În total, întregul proiect va însuma 430 de apartamente, în care vor fi investiţi 40 milioane euro.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI