TIOR

100 apartamente noi intr-un ansamblu rezidential din Cluj-Napoca

100 apartamente noi intr-un ansamblu rezidential din Cluj-NapocaOctavian Buzoianu, un om de afaceri din Cluj-Napoca, vrea să livreze o nouă fază a proiectului Cluj Business Center, care va cuprinde un bloc de 100 apartamente.

 

Pe lângă cei 17.000 mp de spaţii birouri construiţi în proiectul imobiliar Cluj Business Center, în plan mai este şi un bloc de 100 de apartamente. 70% din locuinţe vor fi de 2 camere, cu suprafeţe de până la 60 mp.

 

Investiţia în acest bloc va fi de 5 milioane euro. Omul de afaceri Octavian Buzoianu intenţionează să ia un credit bancar de la CEC, de 4,5 milioane euro, însă decizia finală va fi luată pe 19 octombrie.

 

”Dinamica pieţei este foarte bună pe locuinţe. Vom construi locuinţe de 1, 2 şi 3 camere pentru cei care lucrează în zona, preţurile de vânzare fiind de 1.000 - 1.200 de euro pe metru pătrat. Proiectul este definitivat, urmează să depunem documentia pentru autorizaţia de construcţie. Într-o lună, două sperăm să primim autorizaţia, iar în septembrie-octombrie să livrăm toate locuinţele”, a declarat Buzoianu.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI