TIOR

UniCredit Tiriac Bank reintroduce in oferta sa creditele Prima Casa

UniCredit Tiriac Bank reintroduce in oferta sa creditele Prima CasaUna dintre cele mai importante bănci din România, UniCredit Ţiriac Bank, oferă din nou credite Prima Casă, la o rată a dobânzii de 5,8%.

 

La începutul lunii noiembrie, UniCredit Ţiriac Bank a reintrodus creditele Prima Casă în oferta sa. Rata dobânzii pentru aceste împrumuturi este de 5,8%.

 

Comisionul de garantare, de 0,02%, către Fondul Naţional de Garantare a Creditelor va trebui achitat lunar de către clienţi, din soldul creditului. De asemenea, ca la toate împrumuturile Prima Casă, nu se percepe comision de analiză pentru dosarul de credit.

 

Iată ce a declarat Petrişor Costin, Director Produse & Segmente Divizia Retail, UniCredit Ţiriac Bank: "Reluăm acordarea de credite prin programul Prima Casă, deoarece conştientizăm nevoia clienţilor noştri de a accesa credite ipotecare în condiţii cât mai avantajoase de dobânda şi la un nivel al avansului minim cât mai redus".

 

Despre avantajele Programului Prima Casă

 

Creditele Prima Casă necesită un avans de doar 5%, faţă de minimum 15%, în cazul ipotecarelor în lei standard. De asemenea, nu există comision de analiză a dosarelor, iar, odată cu trecerea creditelor Prima Casă exclusiv în lei, clienţii nu mai sunt afectaţi de fluctuaţia cursului de schimb.

 

În ţara noastră, plafonul de garantare pentre locuinţele cumpărate prin Programul Prima Casă este de 1,2 miliarde de lei.

 

Sursa foto: capital.ro

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI