TIOR

Unde poti gasi cele mai accesibile apartamente pentru Prima Casa?

Unde poti gasi cele mai accesibile apartamente pentru Prima Casa?Datorită măsurilor pentru ieftinirea creditării şi pentru că preţurile locuinţelor din România au scăzut foarte mult în ultimii ani, nivelul de accesibilitate al caselor şi apartamentelor din România a devenit mult mai bun, atunci când vorbim de programul Prima Casă, dar şi de alte oferte de credite ipotecare şi imobiliare.

 

Programul Prima Casă rămâne cel mai important motor al creditării din România. În prima jumătate a anului 2014, românii care vor să-şi cumpere o locuinţă prin Prima Casă o pot face foarte uşor, deoarece gradul de îndatorare necesar a scăzut foarte mult. Spre exemplu, în Bucureşti, gradul de îndatorare pentru o locuinţă de 2 camere, de 50 de metri pătraţi (preţ mediu de 47.800 de euro) s-a redus până la 25%. Rata lunară este de doar 244 de euro, mai redusă chiar şi decât chiria lunară pentru acelaşi tip de locuinţă.

 

În Piteşti este permis cel mai scăzut nivel de îndatorare din întreaga ţară, de doar 24%. Preţul mediu al aceluisi tip de apartament este de 30.400 de euro, iar rată lunară de doar 155 de euro.

 

Și în Slatina, Târgu-Jiu, Sfântu-Gheorghe, Arad, Alexandra, Reșița sau Satu-Mare apartamentele și casele sunt foarte accesibile pentru locuitori.

 

Gradul de accesibilitate al unei locuinţe prin credit se calculează pe baza a trei factori: costul imobilului, rata lunară şi veniturile clienţilor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI