TIOR

Toate fondurile pentru Prima Casa 2015 au fost alocate

Toate fondurile pentru Prima Casa 2015 au fost alocateFondurile pentru Prima Casă 2015 au fost alocate în întregime celor 17 bănci care vor participa la program. 2,5 miliarde de lei este valoarea plafonului Prima Casă în acest an.

 

După acordul Ministerului Finanţelor Publice, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii a distribuit plafonul Prima Casă, de 2,5 miliarde de lei, băncilor care participa la acest program. Citeşte aici, aici şi aici ce sume au primit BCR, BRD şi CEC Bank, trei dintre cele mai mari instituţii de creditare din România. Dintre alte bănci care sunt înscrise în programul Prima Casă menţionăm Intesa Sanpaolo Bank, Banca Transilvania, Piraeus Bank şi UniCredit Ţiriac Bank.

 

Despre Fondul Naţional de Garantare

 

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii este o instituţie financiară non-bancară, ce are că rol facilitarea accesului la credite al IMM-urilor. De asemenea, Fondul derulează şi programe guvernamentale pentru relansarea economică, dezvoltarea mediului de afaceri şi crearea şi susţinerea locurilor de muncă.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI