TIOR

Solutia pentru romanii in incapacitate de a-si plati ratele la creditele Prima Casa

Solutia pentru romanii in incapacitate de a-si plati ratele la creditele Prima CasaRomânii aflaţi în incapacitate de a-şi plăti ratele la creditele Prima Casă pot de acum să transfere atât împrumutul, cât şi locuinţa pe numele unei alte persoane. Măsura este posibilă după apariţia unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului. Cât de mult ar putea ajuta acest lucru clienţii cu credite Prima Casă?

 

Chiar dacă programul Prima Casă este preferatul românilor care vor să-şi cumpere o locuinţă, există şi probleme mari. Spre exemplu, persoanele care sunt în incapacitate de a-şi plăti ratele pentru o perioadă de 3 luni pot rămâne fără imobil. Guvernul vine cu o soluţie pentru remedierea problemei: oferirea posibilităţii de a transfera creditul şi locuinţa pe numele altcuiva. Totuşi, dacă respectiva ordonanţă de urgenţă va fi aprobată, analiştii bancari cred că ar crea noi dificultăţi în cadrul programului. Cea mai importantă dintre acestea este pierderea întregii valori plătite până în momentul transferului.

 

Programul Prima Casă şi-a făcut debutul în România în anul 2009. În 5 ani şi jumătate, românii au primit peste 130.000 de astfel de împrumuturi, în euro şi în lei.

 

Vezi aici care sunt pașii pentru a primi un credit Prima Casă!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI