TIOR

Schimbare la fata pentru Prima Casa

Schimbare la fata pentru Prima CasaSite-ul Fondului Naţional de Garantare a creditelor din România permite acum verificarea procesului de aprobare a garanţiilor oferite prin Programul Prima Casă. Clienţii care au solicitat un împrumut Prima Casă pot vedea dacă dosarele lor au fost aprobate sau respinse de către Fond. Astfel, şi Programul Prima Casă intră în rândul programelor mai moderne, cum este cazul în alte ţări din Europa.

 

Doritorii de credite Prima Casă au acum posibilitatea de a află dacă dosarele lor au fost aprobate sau respinse de pe site-ul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor din România. Pentru acest lucru, ei trebuie să între pe site şi să completeze câteva informaţii personale, precum nume, denumirea băncii creditoare, tipul de locuinţa şi judeţul în care se află această. Informaţiile disponibile pe site-ul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor sunt actualizate constant.

 

În jur de 90% dintre creditele ipotecare vândute în România sunt prin Programul Prima Casă. Începând cu anul 2009, anul în care programul a fost introdus, s-au acordat mai bine de 100.000 de credite Prima Casă, de aproape 4 miliarde de euro. De anul trecut, Prima Casă a fost transformat exclusiv în lei, iar clienţii trebuie să se împrumute doar în moneda naţională.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI