TIOR

Reduceri de dobanda la Prima Casa, de la BCR

Reduceri de dobanda la Prima Casa, de la BCRSezonul reducerilor dobânzilor se prelungeşte. BCR, cea mai mare bancă din România după numărul de active, are o ofertă mai bună pentru creditele Prima Casă. Instituţia a scăzut marja de dobândă cu 0,3%, până la 2,2%, doar în cazul clienţilor care nu au salariul în cont BCR.

 

BCR, cea mai mare bancă din ţară după numărul de active, vine cu o oferta nouă pentru creditele Prima Casă: marja de dobânda pentru clienţii care primesc salariul în afară conturilor BCR a fost redusă până la 2,2%. Dobânda a ajuns până la 4,62%, mai mică cu 0,2% faţă de cea pentru clienţii cu virarea salariului în conturile BCR.

 

Despre oferta de credite Prima Casă la BCR

 

La BCR, suma cea mai mare care poate fi împrumutată pentru un credit Prima Casă este de 150.000 de lei. Rata lunară este de 771 de lei pentru clienţii care nu primesc salariul în cont BCR şi 751 de lei, pentru cei care primesc salariul în conturile băncii. DAE este de 4,99% şi 4,78%.

 

Creditele Prima Casă sunt disponibile pentru toate persoanele fizice care nu deţin alte case sau apartamente sau au locuinţe de cel mult 50 de metri pătraţi. Important de menţionat este că aceste credite se pot aproba până la alegerea apartamentelor, iar clienţii trebuie să-şi găsească locuinţa în cel mult 4 luni.

 

BCR a vândut credite în valoare de 5,5 miliarde de lei, din 2009 până în prezent. Mai bine de 34.000 de familii au cumpărat un credit Prima Casă de la BCR, cele mai multe din Bucureşti.

 

Doresti un Credit Prima Casa de la BCR? Aplica --> AICI!

Elvila
TIOR

903.83 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI