TIOR

Prima Casa se va transforma pana la urma in Noua Casa

Prima Casa se va transforma pana la urma in Noua CasaProgramul Prima Casă se va transforma până la urmă în Noua Casă şi se va adresa doar celor care doresc să cumpere case sau apartamente noi. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri din programul politic pentru care Guvernul îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului.

 

După mai bine de un an de la vestea înlocuirii Programului Prima Casă cu Nouă Casă, iată că până la urmă mult aşteptată schimbare se pare că se va produce. Tot ce mai rămâne de făcut este că programul politic al noului Guvern, Ponta III, să treacă prin testul Parlamentului.

 

La ce ne-am putea aştepta dacă Prima Casă devine Noua Casă?

 

La începutul anului 2013 anunţul că Programul Prima Casă va fi înlocuit cu Noua Casă, adresat doar celor care doresc să achiziţioneze locuinţe noi, a creat un val de “panică” în rândul proprietarilor de apartamente vechi. Aceştia s-au grăbit să-şi scoată la vânzare casele şi apartamentele, de teamă că acestea ar putea rămâne nevândute. De asemenea, şi preţurile locuinţelor vechi au scăzut.

 

Am putea asista la o situaţie asemănătoare şi acum? Totul este posibil.

 

Programul Prima Casă, motorul pieţei imobiliare din ultimii ani

 

Prima Casă a fost motorul pieţei imobiliare din România, în ultimii ani. Doar din luna august 2013 până în ianuarie 2014 românii au luat credite Prima Casă în valoare de 950 de milioane de lei, adică peste 6.300 de împrumuturi, un ritm mediu de 100 de dosare pe zi. Bucureştenii au fost cei mai avizi cumpărători de credite Prima Casă, 22% din numărul total de împrumuturi fiind contractate de către aceştia.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI