TIOR

Prima Casa domina piata creditelor ipotecare

Prima Casa domina piata creditelor ipotecareCreditele ipotecare Prima Casă domină piaţa. În fiecare zi a anului 2015, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a primit câte 220 de solicitări de garantare pentru un credit Prima Casă, în creştere cu 30% comparativ cu media de anul trecut.

 

"Având în vedere volumul mare de solicitări de garantare pe care FNGCIMM le procesează în această perioada, recomandăm potenţialilor noştri clienţi să încheie antecontractele de vânzare-cumpărare pe un termen de minim 30 zile. Depunem eforturi considerabile pentru a accelera ritmul de acordare, pentru a asigura un flux simplu şi rapid şi facem apel la potenţialii beneficiari să acorde o atenţie sporită la întocmirea dosarelor", este anunţul unui comunicat emis de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, datorită cererii neaşteptat de mari pentru creditele Prima Casă.

 

Nivelul ridicat de interes al populaţiei a condus către un număr foarte mare de credite Prima Casă acordate în primele 3 luni ale anului 2015, mai precis 6.800, cu ajutorul cărora românii au achiziţionat credite de peste 1,1 miliarde de lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI