TIOR

Noutatea pe care nu o poti rata despre creditele Prima Casa

Noutatea pe care nu o poti rata despre creditele Prima CasaFondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri este pregătit încă de la 1 octombrie 2015 să acorde noi garanţii pentru Prima Casă. Citeşte mai multe informaţii despre programul Prima Casă!

 

Pentru o nouă fază a programului Prima Casă este nevoie că băncile să-şi actualizeze normele interne de creditare. Acest proces ar mai putea dura, întrucât, de obicei, instituţiile de creditare îşi iau mai mult timp pentru reglementări.

 

De curând, a fost aprobată măsura care vizează Prima Casă, prin care chiar şi cei care deţin deja o locuinţă achiziţionată cu ajutorul programului îşi mai pot cumpăra una nouă, mai spaţioasă şi mai scumpă.

 

2015 ar putea fi cel mai bun an pentru Prima Casă. Dacă media de vânzări de credite se va păstra până la finalul anului, atunci populaţia va cumpără aproximativ 36.000 de credite Prima Casă, cu 9.000 mai multe decât în anul 2012. Valoarea creditului mediu Prima Casă pe anul 2015 este de 37.500 euro, iar volumul vânzărilor va depăşi 1.260 milioane euro, cea mai mare sumă din istoria existenţei programului (cu 250 milioane euro mai mult în comparaţie cu anul 2012).

 

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI