TIOR

ING Bank ofera din nou credite Prima Casa

ING Bank ofera din nou credite Prima CasaING Bank oferă din nou credite Prima Casă. Banca avea în portofoliul sau astfel de împrumuturi, la începutul programului, în anul 2009, însă a renunţat la credite din cauză că a lansat un produs alternativ. Vezi care este noua oferta de credite Prima Casă lansată de către ING Bank.

 

Creditele Prima Casă au reintrat în oferta ING Bank. Împrumuturile sunt de 2 tipuri, cu asigurare de viaţă sau fără asigurare de viaţă. Prima de asigurară de viaţă este de 0,029% din credit, lunar.

 

În cazul în care clientul alege varianta fără asigurare, dobânda se calculează în funcţie de indicatorul ROBOR la 3 luni, la care se adaugă o marjă de 2,5%, mai mare cu 0,5% faţă de varianta cu asigurare.

 

Comisionul annual de garantare este de 0,49%, la jumătate din sold. Restul de comisioane sunt zero.

 

În funcţie de dorinţa fiecărui client în parte, perioada de creditare este de minimum 3 ani şi maximum 30 de ani. Vârstă minimă a clienţilor este de 21 de ani, iar veniturile să înceapă de la 1.500 de lei. Un an vechime în câmpul muncii este obligatoriu, ca şi 6 luni la ultimul angajator.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI