Este oficial! A fost suplimentat plafonul pentru Prima Casa

19-06-2017 / Blog prima casa

Este oficial! A fost suplimentat plafonul pentru Prima CasaPlafonul pentru programul guvernamental ”Prima Casă” a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei, conform informațiilor transmise de Ministerul Finanțelor.

Banii vor fi alocați în favoarea băncilor care au înregistrat un grad ridicat de utilizare a plafoanelor alocate în raport cu solicitările aprobate. Astfel, băncile care vor primi cei 500 de milioane de lei sunt: Piraeus Bank, OTP Bank, BCR, ING, Bancpost, Raiffeisen Bank, BRD, CEC Bank și Leumi Bank, scriu cei de la Profit.ro

Prin programul Prima Casă, statul acordă 50% din valoarea unui credit pentru o locuință nouă, de maximum 70.000 euro și 40% pentru o locuință veche (de peste 5 ani), cu o valoare de maximum 60.000 euro.

De la începutul programului Prima Casă și până în luna noiembrie 2016, au fost acordate aproximativ 204.000 garanţii în valoare totală de aproximativ 17,5 miliarde lei.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.