TIOR

Cum iti poti cumpara o noua Prima Casa in Romania

Cum iti poti cumpara o noua Prima Casa in RomaniaProgramul Prima Casă a fost, în sfârşit, modificat după cum fusese anunţat acum câteva săptămâni. Află cum îţi poţi cumpăra o a doua Prima Casă!

 

Deţii deja o locuinţa cumpărată prin programul Prima Casă, însă vrei să faci un upgrade imobiliar? De acum poţi achiziţiona o locuinţa mai mare şi mai scumpă, însă trebuie să îndeplineşti una din 2 condiţii – să vinzi înainte proprietatea deţinută sau să lichidezi creditul garantat de stat.

 

Potrivit Fondului Naţional de Garantare, doar folosind una din variantele de mai sus poţi să faci upgrade-ul imobiliar dorit.

 

Alte modificări asupra programului Prima Casă

 

- perioada de executare a garanţiilor şi a perioadei în care beneficiarii vor putea plăti ratele restante a fost majorată.

 

- plata garanţiei acordate în cadrul programului se va efectua în maximum 90 de zile de la formularea cererii de plată, nu în maximum 90 de zile de restanţă.

 

- sumele eliberate în urmă rambursărilor creditelor acordate în cadrul programului la scadenţă sau anticipat, precum şi că urmare a lichidării creditelor acordate iniţial pentru a achiziţiona/construi o nouă locuinţă în cadrul programului vor reîntregi plafonul total al garanţiilor, acesta fiind utilizat de bănci pentru acordarea de noi garanţii.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI