Creditele cu cele mai mici dobanzi din Romania

28-04-2015 / Blog prima casa

Creditele cu cele mai mici dobanzi din RomaniaCreditele Prima Casă au cele mai mici dobânzi din România. Spre exemplu, unele bănci au la oferta credite Prima Casă cu o dobândă de 3,94% pe an, mult sub media celorlalte categorii de împrumuturi imobiliare şi ipotecare.

 

Românii care au de gând să-şi cumpere o locuinţă prin credit au la îndemână cele mai bune împrumuturi, în speţă creditele Prima Casă. Majoritatea dobânzilor percepute de către bănci se învârt în jurul valorii de 4%, cu un plus pentru CEC Bank, care vinde credite Prima Casă la dobânzi de 3,94% pe an. ING, Banca Românească, Banca Transilvania, BCR şi BRD sunt alte bănci cu dobânzi excelente la Prima Casă.

 

Clienţii care aleg să primească veniturile în conturi bancare pot cumpăra credite Prima Casă în condiţii chiar mai bune, în afara dobânzii preferenţiale.

 

19 bănci au în oferta credite Prima Casă în România. În aproape 6 ani, acestea au oferit peste 130.000 de credite Prima Casă, de o valoare record – peste 22 miliarde lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.