TIOR

CEC Bank va oferi credite Prima Casa si in 2014

CEC Bank va oferi credite Prima Casa si in 2014CEC Bank va oferi credite Prima Casă şi în 2014, potrivit unui comunicat de presă lansat de către oficialii băncii. Dobânda anuală efectivă pentru aceste împrumuturi este de 4,31%. În plus, instituţia a obţinut şi mărirea plafonului de garantre cu 144 de milioane de lei.

 

CEC Bank va continua creditarea prin Programul Prima Casă şi în 2014. Creditele Prima Casă de la CEC Bank au mai multe beneficii, cum ar fi facilitatea de Internet Banking, oferită gratuit în primele 3 luni de creditare. Cu ajutorul acestei aplicaţii, clienţii pot vizualiza situaţia creditelor şi efectua operaţiunile dorite. În plus, cei care cumpără un credit Prima Casă de la CEC Bank pot solicita şi cardul de credit CEC Bank. Cu ajutorul acestuia, clienţii vor trebui să achite o dobândă actuală de 2,33% pentru primele 6 luni (formată doar din ROBOR-ul la 3 luni) şi o dobândă anuală efectivă de 17,29%.

 

Creditele Prima Casă sunt acordate pe maximum 30 de ani, având o perioadă de graţie de cel mult 180 de zile. Avansul pe care doritorii trebuie să-l achite este de 5% din preţul de achiziţie al locuinţei vizate. Împrumuturile Prima Casă pot fi contractate doar în moneda naţională.

 

Sursa foto: forbes.ro

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI