CEC Bank are plafon Prima Casa de 735 milioane de lei

20-02-2015 / Blog prima casa

CEC Bank are plafon Prima Casa de 735 milioane de leiCEC Bank are plafon Prima Casă de 735 de milioane de lei pentru anul 2015, în urma suplimentării fondurilor, anunţă instituţia într-un comunicat de presă.

 

CEC Bank are la dispoziţie un plafon de 735 de milioane de lei pentru acordarea de credite Prima Casă în 2015. Creditele Prima Casă de la CEC Bank se rambursează în maximum 30 de ani, iar perioada de graţie poate ajunge la cel mult 180 de zile.

 

În comunicatul de presă emis de către banca se menţionează şi beneficiile suplimentare pe care le au creditele Prima Casă de la CEC Bank. Astfel, clienţii pot folosi gratuit pentru primele trei luni de creditare serviciul de Internet Banking, ce permite atât vizualizarea situaţiei creditului, cât şi efectuarea de operaţiuni curente şi pot solicita cardul de credit CEC Bank cu dobândă introductivă actuală de doar 1,71% p.a. (ROBOR la 3 luni+ marjă 0%) pentru primele 6 luni şi DAE total de 16,61% pe an.

 

La mijlocul lunii februarie, alte 2 banci de top din România, BCR și BRD, au primit fonduri noi pentru programul Prima Casă.

 

Află tot ce trebuie să știi despre programul Prima Casă, din ghidul nostru Prima Casă!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.