Cate credite Prima Casa mai poate acorda BCR pana la sfarsitul anului?

29-10-2014 / Blog prima casa

Cate credite Prima Casa mai poate acorda BCR pana la sfarsitul anului?Odată cu alocarea unui nou plafon pentru Prima Casă, cea mai mare bancă din România, BCR, estimează că va mai putea acorda încă 600 de credite Prima Casă.

 

După ce Ministerul Finanţelor Publice a aprobat alocarea unui nou plafon pentru Prima Casă, de 400,5 milioane de lei, BCR va fi printre băncile care vor primi fonduri pentru acest program. Instituţia estimează că, începând cu prima săptămâna a lunii noiembrie, va putea acorda aproximativ 600 de credite Prima Casă, care ar trebui să fie de ajuns pentru următoarele 2 luni, adică până la sfârşitul anului.

 

Potrivit BCR, toate solicitările de garantare care aşteaptă să fie trimise la Fondul Naţional de Garantare, dar şi cererile de credit care sunt pe fluxul de analiză şi care au prezentat documentele de proprietate vor fi onorate.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.