TIOR

Care sunt bancile cu cei mai multi bani pentru Prima Casa?

Care sunt bancile cu cei mai multi bani pentru Prima Casa?Programul Prima Casă a fost şi rămâne motorul creditării pentru locuinţe în România. DailyBusiness.ro a făcut un clasament al băncilor din ţară care au cele mai multe fonduri rămase pentru Prima Casă.

 

Cum era de aşteptat, cea mai mare bancă din ţară după active, BCR, dispune de cel mai mare plafon pentru Prima Casă: 138 de milioane de lei, sumă din care poate acordă credite de o valoare dublă, întrucât Fondul garantează jumătate din bani.

 

Pe locul al doilea se află Banca Românească. Instituţia de creditare are la dispoziţie 89,5 milioane de lei pentru Prima Casă, suficient pentru a acoperi cererea din partea clienţilor până la sfârşitul anului.

 

La mică distanţă este Banca Transilvania, cu aproape 79 de milioane de lei, din care 3,5 milioane pentru românii din diaspora. Banca Transilvania poate acordă credite de peste 164 de milioane de lei.

 

ING Bank, Raiffeisen Bank, Milennium Bank, Intesa Sanpaolo Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Marfin Bank, Bank Leumi şi Credite Agricole Bank România sunt alte bănci din ţară care au primit noi plafoane pentru Prima Casă.

 

Faţă de trecut, programul Prima Casă este disponibil şi pentru românii din diaspora, care au permis de şedere şi de muncă. Până la sfârşitul anului 2014, aceştia pot lua credite Prima Casă în valoare de 25 de milioane de lei.

 

Ești interesat de un credit Prima Casă? Vezi aici pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-l primi!

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI