TIOR

BCR are la dispozitie aproape 500 de milioane de lei pentru Prima Casa

BCR are la dispozitie aproape 500 de milioane de euro pentru Prima CasaBCR are la dispoziţie aproape 500 de milioane de lei pentru Prima Casă în anul 2015. Reprezentanţii băncii consideră că la sfârşitul anului instituţia va mai avea nevoie de un plafon suplimentar, întrucât fondurile se vor epuiza.

 

Băncile din România încep să primească plafoanele pentru Prima Casă 2015. Deocamdată, BCR are disponibilă cea mai mare sumă oferită instituţiilor de creditare: 490 de milioane de lei. BCR poate acorda credite Prima Casă în valoare de 980 de milioane de lei (statul garantează jumătate din valoarea fiecărui credit).

 

Dobânzile creditelor Prima Casă se stabilesc luând în considerare 2 factori: indicatorul ROBOR la 3 luni şi o marjă bancară. La BCR această marjă este de 2,3%, valabilă pentru persoanele care decid să li se livreze veniturile într-un cont al instituţiei. Astfel, pentru un credit Prima Casă de 160.000 de lei, pe o perioadă de 30 de ani, DAE ajunge la 4,13%, dobânda este variabilă (3,8%), iar rata lunară este de 746 de lei. Valoarea totală care se plăteşte de către client este de 275.536 lei.

 

Află tot ce trebuie să știi despre programul Prima Casă, din ghidul nostru Prima Casă!

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI